Reoberta l’A2 després d’hores tallada per un foc a Collbató

Els Bombers han activat 19 dotacions terrestres i 8 mitjans aeris per apagar l'incendi

L'incendi crema en una zona de vegetació a prop de l'A-2 (Bombers)

La proximitat d’un incendi a l’A-2 al terme de Collbató, al Baix Llobregat, ha mantingut tallada l’autovia en aquest punt durant més de dues hores. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, l’autovia s’ha reobert poc abans de dos quarts de 7 de la tarda tot i que amb limitacions, perquè hi ha 2 carrils obert en sentit Barcelona i 1 carril en sentit Lleida.

Fins aleshores, la circulació estava interrompuda en els dos sentits i s’havia tallat la calçada en un tram de fins a 9 quilòmetres, primer entre el Bruc i els Hostalets de Pierola i, després, fins a Collbató. Trànsit ha recomanat l’AP-2 com a via alternativa.

S’han activat 19 dotacions terrestres i 8 mitjans aeris per apagar el foc. Els Bombers han rebut l’avís de l’incendi a les quatre de la tarda. Segons informen, crema en una zona de vegetació entre el Bruc i Collbató. Avança lentament i no afecta edificacions properes.

A banda dels Bombers, hi treballen les ADF i la Guàrdia Municipal de Collbató i dels Hostalets de Pierola, segons ha informat l’Ajuntament de Collbató. El govern municipal també ha avisat que la piscina quedarà tancada perquè serà lloc de presa d’aigua de les dotacions aèries.

Els Bombers han explicat que les tasques d’extinció prioritzen la cua de l’incendi, que és un barranc, perquè és per on el foc podria propagar-se si gira amb l’entrada de la marinada.

(Visited 110 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari