El Govern calcula que repetir les oposicions ha costat al voltant d’un milió d’euros

Vilagrà assegura que a l'octubre es pagarà la indemnització als afectats, 1,2 milions

El Govern ha calculat que el preu per la repetició de les oposicions ha costat al voltant d’un milió d’euros, ja que es van mobilitzar més de 1.300 treballadors. Així ho ha assegurat la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, que també ha detallat que aquest octubre es pagarà la indemnització als afectats, que tindrà un cost total d’1,2 milions d’euros. En concret, les persones afectades rebran 90 euros per danys morals.

En el marc d’una intervenció al ple del Parlament, Vilagrà ha defensat que la resolució del contracte amb l’empresa Cegos està seguint el seu procediment i que les noves oposicions, que van tenir lloc a principis de juliol, van desenvolupar-se amb “absoluta tranquil·litat i exemplaritat”.

El Govern va deixar sense efecte les proves del concurs d’oposició i estabilització celebrades a finals d’abril, després de detectar irregularitats greus a causa de la falta de supervisió de l’empresa subcontractada que se’n va encarregar, Cegos. Per això, Vilagrà ha dit que esperen un informe de la comissió jurídica assessora per indemnitzar altres costos derivats, com cancel·lacions de vols o viatges.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari