Rufián crida a votar: “El dia que tens el mateix poder que qui t’explota, et menteix i et represalia és avui”

El candidat d'ERC avisa que la "festa de la democràcia" es pot acabar aquesta nit, en funció del resultat

El cap de llista d'ERC a les eleccions del 23-J, Gabriel Rufián, vota a Badalona (Bernat Vilaró, ACN)
El cap de llista d'ERC a les eleccions del 23-J, Gabriel Rufián, vota a Badalona (Bernat Vilaró, ACN).

El candidat d’ERC a les eleccions d’aquest diumenge, 23-J, Gabriel Rufián, ha fet una crida a la participació, i ha subratllat que avui el vot val el mateix per a totes les persones: “Que tothom entengui que, malauradament, l’únic dia on tothom té el mateix poder, la mateixa capacitat de canviar i transformar les coses és avui”.

Rufián ha animat la gent a anar a votar perquè avui és el dia que tothom té “el mateix poder que qui t’explota, menteix o et represalia”. “Que tothom en sigui conscient”, ha demanat. També ha avisat que la “festa de la democràcia” es podria acabar aquesta nit, en funció del resultat electoral.

El cap de llista d’ERC ha votat a l’escola pública Mercè Rodoreda, al barri de la Lloreda de Badalona. Acompanyat de la seva mare -que ha votat just abans que ell-, el cap de llista d’ERC ha fet una crida a la participació. Rufián ha subratllat que, “malauradament”, quan tothom té “el mateix poder” és només el dia de les eleccions: “El dia que tens el mateix poder que qui t’explota, menteix o et represalia és el dia que es vota”.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari