Barcelona designa els 24 nous consellers de l’AMB

Colau i Gay, absents del primer ple del mandat de Collboni com a alcalde

L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni

L’Ajuntament de Barcelona ha celebrat aquest dimarts el primer ple del mandat després de la investidura de Jaume Collboni com a alcalde de la capital catalana, una sessió extraordinària durant la qual s’han designat els regidors que formaran part del ple de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que s’ha de constituir el 27 de juliol.

En total, s’han designat 24 representants per unanimitat. Del grup municipal de Trias per Barcelona, Xavier Trias, Jordi Martí, Damià Calvet, Joana Ortega, Josep Rius, Assumpció Laïlla i Ramon Tremosa han estat els elegits. Per part del PSC, els nous consellers són Laia Bonet, Albert Batlle, Jordi Valls, Marta Villanueva, Raquel Gil i Rosa Alarcón.

Els representants de BComú a l’AMB a partir d’ara són Janet Sanz, Guille López, Carolina Recio, Jess González i Lucía Martín; i els d’ERC, Elisenda Alamany, Jordi Castellana i Jordi Coronas. Àngels Esteller i Víctor Martí són els consellers del PP en aquesta institució metropolitana i Gonzalo de Oro-Pulido, el de Vox.

La sessió extraordinària d’aquest dimarts, de menys de 10 minuts de durada, no ha comptat amb la presència de l’anterior alcaldessa de Barcelona, Ada Colau (BComú), que ha arribat quan Collboni donava per finalitzat el ple, i ni de la tinent d’alcaldia Maria Eugènia Gay (PSC).

(Visited 72 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari