Vidal reivindica el Govern Sumar-PSOE com a “única caseta amb fonaments”: “Les de palla no aguanten quan bufa el llop”

La candidata dels comuns situa PP, Vox i Junts com a "adversari" i demana una presidenta a l'Estat "d'una santa vegada"

La candidata per Barcelona de Sumar-En Comú Podem Aina Vidal en un acte de campanya (Gerard Artigas, ACN)
La candidata per Barcelona de Sumar-En Comú Podem Aina Vidal en un acte de campanya (Gerard Artigas, ACN).

La candidata de Sumar-En Comú Podem a les eleccions generales Aina Vidal ha afirmat que el Govern de coalició amb el PSOE serà “l’única caseta que tingui fonaments i pugui aguantar” davant d’un pacte PP-Vox. En un acte de campanya aquest dissabte a Mollet del Vallès, ha fet un símil entre Vox i el conte dels tres porquets i ha advertit que “les casetes de palla no aguanten quan bufa el llop”. Ho ha dit en referència a l’estratègia de l’independentisme, al qual ha acusat de “donar per perdudes aquestes eleccions”. També ha situat Junts al costat de Vox i el PP com a “adversaris” el 23-J i ha fet una crida a anar a votar per “tenir la primera presidenta dona d’una santa vegada” a Espanya.

Vidal, que és la cap de llista al Congrés per Barcelona, ha advertit que “el bloc de l’esquerra i el de la dreta van justos” i la victòria d’un dels dos “anirà de molt pocs vots”, per la qual cosa ha alertat que “ni un vot progressista es pot quedar a casa” el 23 de juliol. Tot i això, ha assegurat que Sumar i la seva candidata a la presidència del Govern d’Espanya, Yolanda Díaz, estan “fent possible l’autèntica remuntada” de l’esquerra.

Els comuns han celebrat un acte sobre educació amb el ministre d’Universitats en funcions, Joan Subirats, en què també han intervingut la líder d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, i l’eurodiputat Ernest Urtasun, que és el portaveu estatal de Sumar.

Vidal ha aprofitat per reivindicar la immersió lingüística en català al sistema educatiu com a “fonamental” i un èxit de “la gent treballadora”. És per això que ha alertat del risc que PP i Vox la “destrueixin”, perquè “els molesta la diversitat”. “La dreta només vol un país en contra del Govern de coalició, del català, de tots nosaltres, dels drets LGTBI, de les dones i de la igualtat”, ha avisat.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari