La CUP diu que vol un referèndum per donar suport a un Govern del PSOE i Sumar

Vehí avisa que els representants de la CUP "no salvaran el PSOE, que és un partit del règim"

La candidata per Girona de la CUP i diputada al Congrés, Mireia Vehí, i el regidor d'Alternativa per Ripoll-CUP Dani Vilaseca (Laura Fíguls, ACN)
La candidata per Girona de la CUP i diputada al Congrés, Mireia Vehí, i el regidor d'Alternativa per Ripoll-CUP Dani Vilaseca (Laura Fíguls, ACN).

La CUP diu que combatrà l’extrema dreta al Congrés dels Diputats “de la forma més generosa possible”, però avisa que la seva condició per investir Pedro Sánchez continua sent “data i pregunta” d’un referèndum d’autodeterminació després de les eleccions del 23-J. Ho ha assegurat la cap de llista de Girona, Mireia Vehí, en una roda de premsa des de Ripoll aquest dissabte en el segon acte de campanya de la formació independentista.

Vehí ha afirmat que les propostes de Sumar són “paper mullat”, perquè després volen un Govern amb el PSOE, que té propostes com apujar l’edat de jubilació als 70 anys.

Direm no a la dreta i l’extrema dreta, però no ho farem per salvar el PSOE, que és un partit del règim, una empresa que mai tanca. Ho farem per salvar el nostre poble i això es diu data i pregunta d’un referèndum“, ha insistit la candidata de la CUP.

(Visited 121 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari