El PSC anima la ciutadania a “bloquejar amb els seus vots qui vol bloquejar les institucions” el 23-J

Illa pregunta a Feijóo si vol diàleg o confrontació: "A aquest pas acabarà dient que és 'sanchista' en la intimitat"

La cap de llista del PSC el 23-J, Meritxell Batet, amb el primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, a Viladecans (Sílvia Jardí, ACN)
La cap de llista del PSC el 23-J, Meritxell Batet, amb el primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, a Viladecans (Sílvia Jardí, ACN).

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha animat la ciutadania a “bloquejar amb els seus vots qui vol bloquejar les institucions”, en referència als independentistes. Els socialistes avisen que en aquestes eleccions “s’ha de triar entre Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo” perquè, afirma, són els únics candidats que tenen opcions d’arribar a la Moncloa.

Illa ha dit que ERC, JxCat, Sumar i Vox juguen “a segona divisió” en aquests comicis. La cap de llista, Meritxell Batet, ha demanat la continuïtat de Pedro Sánchez, que “se l’ha jugat” per Catalunya i per la convivència. Illa també ha preguntat a Feijóo si vol diàleg o confrontació: “A aquest pas acabarà dient que és ‘sanchista’ en la intimitat”.

El líder del PSC s’ha referit a les paraules del líder del PP a ‘El Periódico’ sobre la taula de diàleg, que “no té gens d’interès a anar contra cap taula si està constituïda i té com a objectiu fonamental tractar afers que no afectin els altres”, però el PP va remarcar després que l’espai entre governs “quedarà desactivat” si arriben a la Moncloa.

El màxim dirigent del PSC ha dit que el PP “no té un projecte polític per a Catalunya” i ha lamentat que “la taula de diàleg li semblava bé fins que Vox li ha dit que no”. “On està Feijóo? Pel diàleg o per la confrontació? Perquè ens interessa saber-ho i que sigui clar en aquest assumpte”, ha afegit Illa, que creu que “el millor és que mentre s’aclareix amb aquests temes, segueixi uns anys a l’oposició”.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari