Laura Rosel s’acomiada decebuda d”El matí de Catalunya Ràdio’

La periodista diu que "ens mereixíem una aposta més ferma, amb tres anys no arriba"

Laura Rosel

La periodista Laura Rosel d’El matí de Catalunya Ràdio, en el seu darrer programa com a presentadora, s’ha acomiadat de l’audiència dient: “Fins aquí. Aquí acaba aquesta aventura increïble que ha estat fer El matí de Catalunya Ràdio“.

Rosel ha manifestat que es mereixien “una aposta més ferma, amb tres anys no arriba” perquè “la ràdio vol temps, confiança i acompanyament”. “Malgrat tots els matins que no he vist despertar-se les meves filles, malgrat la son, malgrat les esgarrinxades, malgrat les punxes d’aquesta cadira calenta, ha valgut la pena”, ha assenyalat Rosel.

El periodista Ricard Ustrell substituirà a Rosel a partir del 4 de setembre. La seva incorporació al capdavant del programa insígnia de Catalunya Ràdio respon a “la voluntat de la direcció de renovar la graella i donar un nou impuls a l’oferta de continguts de l’emissora pública per fer-la més competitiva”, van destacar des de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) en un comunicat.

(Visited 220 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari