Les patronals veuen la B-40 com una infraestuctura molt “necessària” i avalen l’acord

La Pimec lamenta que algunes "postures extremes" hagin "impossibilitat el diàleg" els últims anys

Antoni Cañete, president de Pimec

Les patronals han celebrat l’acord al qual han arribat el govern espanyol i la Generalitat sobre el perllongament de la carretera B-40 i la transferència de 914 milions d’euros per a la millora d’infraestructures al país.

“Totes les inversions haurien de poder-se desenvolupar amb consens”, ha apuntat aquest dilluns el president de Pimec, Antoni Cañete, minuts abans de l’inici d’un acte que ha tingut lloc a Brussel·les.

Si bé el dirigent ha reconegut que el pacte “s’hauria d’haver resolt fa temps”, també veu positiu que s’arribin a acords sobre infraestructures que considera “necessàries”. En aquest sentit, ha lamentat que algunes “postures extremes” hagin “impossibilitat el diàleg” durant els últims anys.

Cecot aplaudeix l’entesa per desencallar la B-40 perquè la considera una obra “clau” per a un territori que arrossega un “crític” retard d’inversions. Ara bé, reclama que les eleccions generals del 23-J no condicionin el projecte.

Foment del Treball també ha assenyalat que la B-40 és un projecte “rellevant” que aportarà “competitivitat” al Vallès.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari