Felipe González proposa que governi la llista més votada el 23-J

L'expresident del govern i exlíder del PSOE advoca per no demanar res a canvi per evitar un bloqueig de la política espanyola

Felipe González, saludant Pedro Sánchez

L’expresident del govern d’Espanya Felipe González ha proposat aquest dilluns que la llista més votada a les eleccions generals del 23 de juliol pugui formar govern amb el suport d’una altra força, per evitar el bloqueig polític.

“Cerquem solucions en les quals la llista més votada sigui acceptable quan no hi hagi una altra opció“, ha plantejat abans de concretar que, a canvi de permetre governar, els perdedors no haurien de demanar cap contraprestació.

“Si no demanes res, hauran d’assolir acords a cada projecte de llei i per als pressupostos”, ha argumentat durant la presentació de Nueva Revista, una publicació on ha col·laborat la Fundació Felipe González.

L’expresident del govern i exlíder del PSOE ha afegit que se sent ofès perquè “insulten el PSOE els que diuen que són els seus socis”, un retret a les aliances teixides pel president Pedro Sánchez els darrers anys.

A més, ha enviat un missatge en clau interna al PSOE, quan ha considerat que “hem de renovar la nostra caixa d’eines, però no podem abandonar la nostra història, perquè això vol dir abandonar la nostra identitat i d’on venim”.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari