Una quarantena de contribuents acumulen un deute de 73,8 milions d’euros a l’Agència Tributària de Catalunya

A la llista de deutors del 2022 hi continua una empresa de Badalona, amb 10 milions d'euros pendents, i una de Maçanet de la Selva

Agència Tributària de Catalunya
Agència Tributària de Catalunya

Un total de 41 persones físiques i jurídiques tenien un deute de 73,8 milions d’euros amb l’Agència Tributària de Catalunya a 31 de desembre del 2022, segons es desprèn de la nova llista anual publicada per l’organisme aquest dijous. A la llista de deutors hi continua l’empresa Playbadalona S.A., amb més de 10 milions d’euros pendents; REC Madral Companyia d’Aigües SA, de Maçanet de la Selva, amb 7,5 milions d’euros, i també hi ha Riera de Cabanyes Companyia d’aigües, amb 6,8 milions d’euros. Entre les persones físiques, destaca Montserrat Unanue Navarro, amb 3,1 milions d’euros; i Victor Juan Fontfreda, amb 2,3 milions d’euros.

La llista d’enguany inclou les persones deutores fins al darrer dia del 2022, i no les actuacions posteriors. El nombre de deutors i la quantitat pendent ha baixat respecte al 2021, ja que llavors eren 51 deutors que sumaven un import total de 88,5 milions d’euros. La llista engloba deutes i sancions tributaris pendents de pagar a la hisenda pública catalana i que fan referència a tributs propis o cedits.

Entre les societats, hi figuren també Moramar SA, amb un deute de 3,3 milions d’euros; Recreativos Caballero SL, amb 2,3 milions d’euros; Ibupe Rehabilitació S.A., amb 1,6 milions d’euros; o Comunitat d’Aigües SL, amb 1 milió d’euros; entre altres. Entre les persones físiques també hi ha Nancy Janneth Suárez Caceres i Enrique Trave Valls, amb 2,4 milions d’euros cadascú; Luis Ventura Elias, amb 1,5 milions d’euros; Francisco Vicente Ros, amb 1,4 milions d’euros; o Natividad Casanovas Solandes, amb 1,3 milions d’euros.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari