Alerta a un institut d’Olot a la Generalitat per manca d’espai per als alumnes

Els pares dels escolars es queixen que Educació no facilitarà fins al gener els barracons que va prometre

La consellera d'Educació, Anna Simó

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’institut escola la Greda d’Olot ha denunciat que el centre està “desbordat” i que no té capacitat per encabir els 485 estudiants que començaran el curs 2023-2024 el pròxim mes de setembre, 62 més que el curs anterior.

El president de l’entitat, Gonzalo Gamboa, ha assenyalat que el problema és que el Departament d’Educació de la Generalitat no proporcionarà fins al gener del 2024 els barracons que va prometre a aquest centre, considerat d’alta complexitat, per al qual ja s’havia previst un increment dels alumnes des del 2020.

Actualment, segons recull l’ACN, l’escola institut ja té dificultats i Gamboa alerta que s’estan fent servir espais com la sala de professors, la biblioteca o el menjador com a aules de desdoblament, per la qual cosa l’AFA reclama la Generalitat que instal·li els mòduls com més aviat millor perquè el curs pugui començar amb normalitat i no es perjudiqui el projecte educatiu del centre.

Des de l’entitat, però, asseguren que Educació només els ha ofert la possibilitat d’adequar altres espais, com l’aula de tecnologia, el laboratori, el gimnàs o el menjador, per tal de donar cabuda als estudiants nous.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari