Detingut un home de 69 anys que tenia més de 900 plantes de marihuana

S'acusa l'arrestat d'un delicte contra la salut pública i d'un altre per defraudar fluid elèctric

Un agent dels Mossos durant l'entrada i escorcoll de la casa (ACN / Mossos d'Esquadra)

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 69 anys que tenia 904 plantes de marihuana a dins de la seva masia a Sant Joan les Fonts (Garrotxa). La investigació es remunta al mes de març, quan els Mossos van saber que a la casa s’hi podia estar cultivant droga. Tot plegat va acabar amb una entrada i registre de la masia aquest dijous.

A l’interior, els policies han trobat les plantes repartides en dues habitacions, a més d’una instal·lació amb focus, transformadors, filtres de carbó, extractors i ventiladors. També s’han trobat fertilitzants per tal de fer créixer la droga. Els agents, a més, van trobar dos quilos i mig de cabdells de marihuana.

D’altra banda, els Mossos van poder comprovar que l’home havia punxat la llum, motiu pel qual se l’investiga per un delicte de defraudar fluid elèctric, a més d’un altre contra la salut pública per la plantació de marihuana. S’espera que l’home passi a disposició del jutge en les pròximes hores i els Mossos no descarten més detencions, ja que la investigació continua oberta.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari