Colau s’acomiada d’alcaldessa: “Segur que no torno a presidir el ple els pròxims quatre anys”

El plenari tanca amb el comiat de 22 regidors de tots els grups municipals que no continuaran

L'alcaldessa de Barcelona en funcions, Ada Colau, en el darrer ple del mandat 2019-2023 (ACN)

L’alcaldessa en funcions de Barcelona, Ada Colau, ha acomiadat l’últim ple del consistori constatant que ja no el tornarà a presidir en els pròxims quatre anys. “Està per veure l’alcalde que surti el pròxim dissabte o els pròxims mesos, però en tot cas segur que jo ja no tornaré a presidir el ple”, ha afirmat.

Les paraules de la cap de llista dels comuns a la capital arriben després que aquest dimarts proposés un pacte amb el candidat d’ERC, Ernest Maragall, i el del PSC, Jaume Collboni, per repartir-se l’alcaldia. Els socialistes ja han rebutjat la proposta.

El plenari d’aquest dimecres ha tancat el mandat 2019-2023 i ha servit per acomiadar de vint-i-dos regidors de tots els grups municipals que no continuaran en la legislatura vinent.

La sessió d’aquest dimecres ha tingut lloc tres dies abans que, si no hi ha cap imprevist, se celebri el ple d’investidura del nou alcalde. Dels 41 regidors del mandat 2019-2023, 22 han intervingut en el plenari per última vegada. Entre ells, regidors històrics com Montserrat Ballarín, del PSC, i Ferran Mascarell, de Junts, amb quatre i tres mandats a l’esquena respectivament. Així mateix, també s’ha dit adeu entre altres als regidors de BComú Laura Pérez i Eloi Badia, després de dos mandats.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari