Podem concorrerà amb Sumar a les eleccions generals del 23-J

Ione Belarra lamenta el veto de Yolanda Díaz a Irene Montero, i ho considera injust

  La vicepresidenta segona del govern central, ministra de Treball i líder de Sumar, Yolanda Díaz

  Foto: @Yolanda_Diaz_

  La secretària general de Podem, Ione Belarra, ha anunciat aquest divendres que la seva formació es presentarà amb Sumar a les eleccions del 23-J malgrat el veto de la plataforma de Yolanda Díaz a la ministra d’Igualtat, Irene Montero.  “Sóc conscient del mandat d’unitat que ens va donar el Consell Ciutadà Estatal i la ciutadania d’esquerres que vol un acord electoral amb Sumar. Ho dic clarament, concorrerem a les eleccions generals amb Sumar. Aquesta decisió està presa“, ha afirmat la líder de la formació morada.

  No obstant això, Belarra ha lamentat que la presència de Montero sigui “un obstacle insalvable per assolir un acord d’unitat”, i ho ha considerat “no només una injustícia, sinó, a més, un tremend error polític”. En aquest sentit, encara que la secretària general de Podem ha assegurat que la seva signatura “està garantida”, espera poder arribar a “un acord just” abans que acabi el termini a les 23:59 hores.

  “Esperem no haver d’arribar a l’últim minut. L’acord pot donar-se en molt poc temps si hi ha voluntat per part de la Yolanda”, ha assenyalat Belarra. Des de Sumar, però, asseguren que la coalició amb Podem es registrarà “aquesta tarda” perquè “el país ens està esperant”, i no aclareixen si les llistes inclouran Montero.

  (Visited 67 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari