Juli Fernández (PSC) està a punt d’arribar a un acord amb Gent del Poble que li doni majoria absoluta a l’Ajuntament de Palafrugell

L'alcaldable socialista diu que les primeres converses no deixen cap "escull insalvable" i confia tancar el pacte aquesta setmana

Juli Fernández, alcaldable del PSC a Palafrugell (ACN)
Juli Fernández, alcaldable del PSC a Palafrugell (ACN).

Juli Fernández (PSC) encarrila un acord amb Som Gent del Poble (SGDP) que li doni majoria absoluta a l’Ajuntament de Palafrugell (Baix Empordà). El candidat socialista, que es va imposar a les urnes aquest 28-M, explica que les converses que ja ha mantingut amb SGDP no deixen cap “escull insalvable” i confia tancar el pacte aquesta setmana mateix.

El nou govern sumarà 11 dels 21 regidors que té el ple (nou de socialistes i dos de SGDP). Pel que fa a àrees, Fernández veu lògic que Gent del Poble tingui una tinença d’alcaldia i regidories “on s’hi sentin còmodes”, com Esports i Educació. Més enllà del dia a dia, el candidat socialista ja avança que buscarà “acords més amplis” en temes de ciutat.

Els socialistes es decanten per l’opció de governar amb “una majoria àmplia”. “Amb les trobades que hem fet, les converses avancen correctament i no hi veig cap escull insalvable”, explica Juli Fernández.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari