Aragonès veu “difícil” una llista conjunta al Senat pel 23-J

El president ha descartat fer canvis al Govern català, que ha defensat que està treballant bé

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant l'entrevista a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, a Eindhoven (Jordi Bedmar, Presidència)
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant l'entrevista a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, a Eindhoven (Jordi Bedmar, Presidència).

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dissabte que veu “difícil” fer una llista conjunta entre partits independentistes i sobiranistes al Senat pel 23-J. Ha insistit que el “més senzill” i “lògic” és tancar “acords programàtics”.

“Encara estem parlant. Veurem en què acaba materialitzant-se aquest diàleg que han començat els partits“, ha dit Aragonès en una entrevista a ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio. Aragonès ha apostat per fórmules que “sense forçar excessivament res” permetin “construir propostes unitàries”. El president ha remarcat que si la negociació política amb els socialistes ha estat complexa és “evident que amb un govern de PP i Vox les condicions encara seran més difícils”.

Aragonès ha dit que “ningú” plantejava les eleccions municipals com una “revàlida” de les del Parlament, però que en tot cas el resultat de la seva formació és un “estímul” per fer les coses millor. El president ha descartat fer canvis al Govern català, que ha defensat que està treballant bé.

(Visited 43 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari