Més de 1.600 plantes de marihuana intervingudes en dos cultius il·legals a Teià i el Masnou

Els Mossos detenen quatre persones, dues de les quals acusades també de falsificar documents

Plantes de marihuana assecant-se

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones, dos homes i dues dones amb edats compreses entre els 30 i els 45 anys, per la seva presumpta relació amb dues plantacions de marihuana localitzades al Maresme.

El desmantellament dels cultius va començar arran de la sospita que en una casa de Teià es podria estar cultivant marihuana, i el 29 de maig els agents van aturar un vehicle quan en sortia, a l’interior del qual van localitzar un paquet amb mig quilo de marihuana.

En el posterior escorcoll de l’habitatge, els Mossos van trobar el cultiu d’un miler de plantes de marihuana i el segon dels detinguts. Posteriorment, gràcies al conductor del vehicle, els agents van intervenir 673 plantes més a una casa del Masnou, on van detenir dues dones.

A dos dels detinguts també se’ls atribueix el delicte de falsificació de document públic, oficial o mercantil, ja que van falsificar les seves nòmines per aparentar més solvència econòmica i poder llogar una de les cases, segons recull l’ACN.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari