Borrell diu que el 23-J “es pot desenvolupar sense perjudici” de la presidència de la UE

L'alt representant remarca que no veu "res extraordinari" en la coincidència amb els comicis

Josep Borrell

L’alt representant per a la Política Exterior de la Unió Europea (UE), Josep Borrell, ha assegurat aquest dijous que no veu “res extraordinari” en el fet que les eleccions generals del 23-J coincideixin amb l’inici de la presidència espanyola del Consell de la UE.

A l’arribada a la cimera de la Comunitat Política Europea que se celebra a Moldàvia, Borrell ha apuntat que “la campanya es pot desenvolupar sense perjudici de la presidència”, tot apuntant que el president francès, Emmanuel Macron, va tenir també comicis durant la presidència francesa del Consell.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari