Feijóo ha admès que el PP ha comès “errors” a Catalunya

Critica que el seu partit hagi considerat la comunitat catalana com un problema "crònic"

Alberto Núñez Feijóo al Cercle d'Economia a Barcelona

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha admès errors a l’estratègia del seu partit respecte a Catalunya, com ara considerar que aquesta comunitat era un problema “crònic”. Així mateix, ha qualificat el català i el gallec com a llengües espanyoles. “El que passa a Madrid no és el que passa a tot Espanya”, ha dit.

Feijóo ha participat avui a les jornades del Cercle d’Economia, on ha assegurat que Catalunya serà clau en una nova etapa “sense enfrontaments polítics ni territorials”, en referència a les eleccions generals del 23J.

El líder del PP ha promès un “canvi tranquil i serè” a l’estat espanyol i s’ha mostrat convençut que “una majoria latent de catalans” comparteix amb el PP aquest “anhel” i “afartament d’aquesta situació”.

Feijóo ha remarcat que vol que Catalunya sigui “clau” en el “nou temps” que vol liderar i que els seus interessos siguin “prioritaris” per al pròxim govern espanyol. El líder del PP ha dit que els populars a Catalunya han de ser un “partit de govern” que “connecti amb gran part de la societat”.

Els empresaris assistents a aquest conclave s’han interessat pels projectes que els populars tenen per a Catalunya.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari