Els Mossos desnonen una mare amb tres fills menors a Barcelona

Segons el sindicat del barri, es tracta d'una família vulnerable que ja ha patit intents de desnonament

Agents dels Mossos traient un dels activistes que s'ha concentrat a l'interior del bloc per intentar aturar el desnonament (ACN)

Els Mossos d’Esquadra han desnonat aquest dimecres al matí una dona amb tres fills menors que resideixen en un pis ocupat al Paral·lel de Barcelona. La policia ha desplegat un ampli dispositiu amb antiavalots i també s’hi ha desplaçat una unitat dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segons el Sindicat de Barri del Poble-sec, és el tercer intent de desnonament al qual s’enfronta la família en menys de tres mesos. La propietat del pis és Divarian, una societat immobiliària controlada pel fons d’inversió Cerberus. Una quinzena de persones s’ha concentrat a l’exterior del bloc i també a l’interior per impedir el desnonament, però els agents antiavalots han anat desallotjant un a un els activistes, i finalment han fet fora de l’edifici a la dona, que té tres fills menors.

El sindicat ha explicat que es tracta d’una família vulnerable, i ha lamentat que CaixaBank es negui a aturar el desnonament. La plataforma veïnal ha destacat que és el segon desallotjament que es produeix aquest dimecres al barri i, en aquest sentit, ha lamentat que “ni les lleis d’habitatge ni els escuts socials ens protegeixen”.

(Visited 146 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari