Juana Dolores a Més 324: “’Al puto viejo de Trias a ver si le cae un meteorito encima’ i deixa de dir parides”

La poeta i artista va assegurar anit a TV3 que se sentia estranya d’estar a la televisió pública que valida Junts i el seu candidat a alcalde de Barcelona

Juana Dolores durant l'entrevista que li va fer Xavier Graset, aquest dilluns 29 de maig, al programa Més 324

Xavier Graset va convidar anit a la poeta i artista Juana Dolores perquè presentés el seu llibre “Rèquiem català. I si una nació desfilant per una catifa vermella”. Tant bon punt va començar l’entrevista va quedar clar que Dolores tenia poc interès en parlar del seu llibre i sí, en canvi, en queixar-se pel tractament informatiu que ha donat la televisió pública a les eleccions del diumenge. La polifacètica artista va dir que ella posa la catifa vermella als treballadors “i no als empresaris, com fa el puto viejo de Trias que, a ver si le cae también un meteorito encima i deixa de dir parides”. Abans ja havia demanat que caigués un meteorit a la llibreria Ona, propietat del directiu de Mediapro, Tatxo Benet.

L’al·lusió a la llibreria Ona cal interpretar que venia a tomb que la seva directora, Iolanda Batallé, és tertuliana del programa de Graset i s’havia mostrat partidària de Trias durant la campanya electoral. “Quant cobres tu? Cobres 3.000 euros? Segur que la Iolanda Batallé cobra més de 3000 euros i per això defensa Trias. Segurament per això. Em sembla vergonyós el que feu aquí. I que a la tele pública no passi res.  Així tot suavecito, com si estiguéssiu parlant de la compra al Mercadona. Em sembla una vergonya, la veritat. Teniu una responsabilitat política si esteu treballant a la tele pública d’aquest país”.

Graset, que abans havia demanat la seva entrevistada que no insultés, va intentar defensar-se dient que “mirem de fer la feina ben feta”, però Dolores va dir que “no la feu. Aviam si ja dimiteix el director i la cúpula de vells que estan darrere TV3 i fan alguna cosa millor si entren joves”. El presentador va adduir que està sotmès a control parlamentari però Dolores va dir que se’l saltés. “Salta-te’l com ho estic fent jo ara. No m’expliquis la teva vida”. Tot seguit va acusar TV3 i altres mitjans de comunicació de fer una anàlisi parcial de les eleccions, d’acusar els treballadors de votar Vox, d’amagar la correlació directa entre la renda i el vot o de no queixar-se de la sanitat “després d’haver patit el desmantellament brutal per part de Convergència”.

“No vinc aquí a fer el pallasso. Ho sento molt. Us ha tocat perquè m’heu canviat la data”, va dir Dolores. Estava previst que l’entrevista es fes el dia 24, quatre dies abans de les eleccions però es va cancel·lar per la celebració del debat dels candidats a l’alcaldia de Barcelona, segons va explicar Graset. Després que l’artista afirmés “no tinc gaire més a dir”, el presentador li va proposar que llegís alguna de les poesies del seu llibre. Ho va fer i Graset va acomiadar el programa dient: “Es Juana Dolores, que ens ha fet una repassada com de dir: tot ho fem malament, tot ho fem cagat i pixat. Ens n’anem amb l’alegria d’haver-la tingut avui amb aquest estat d’ànim parlant del seu rèquiem, que és el de la nació. Eh! Fins demà, adeu siau”.

Dolores es va aixecar, va oferir la mà a Graset, que li va encaixar i va sortir de pla. El presentador es va quedar assegut a la cadira mentre s’apagaven els llums del plató.

(Visited 1.047 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari