Feijóo demana “una majoria incontestable” el proper 23-J per a “derogar el ‘sanchisme'”

El líder del Partit Popular celebra la convocatòria del 23-J: "Com més aviat, millor"

Feijóo, aplaudit pel seu comitè de direcció després de la victòria a les eleccions del 28-M

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha celebrat la convocatòria d’eleccions generals el 23 de juliol per part del president del govern espanyol, Pedro Sánchez. “Com més aviat, millor”, ha resumit en una compareixença a la seu del PP després de reunir el seu comitè de direcció.

Segons Feijóo, les eleccions del passat diumenge van macar l’inici “d’un nou cicle polític” que ara cal “culminar” a les properes eleccions generals. “Anunciar eleccions immediates”, ha advertit, “no amaga” el resultat del 28-M, on “els espanyols han dit prou, fins aquí hem arribat”.

Per aquest motiu, Feijóo ha demanat una “majoria clara, incontestable i contundent” per “oblidar” cinc anys de govern “del PSOE amb Podem, Bildu i els independentistes”.

“L’Espanya que no ha suportat aquest llustre del sanchisme no pot consentir quatre anys més”, ha dit, i “ni les polítiques ni el clima social general són el que Espanya vol” i ara toca “respondre amb claredat a les urnes”.

Ha afirmat que el seu serà un govern “preparat” que operarà des de la “moderació, la serenitat i el respecte institucional”. “Això no substituirà un govern per un altre, sinó que una política frívola deixi pas a una política responsable”.

Feijóo ha respost les preguntes sobre si -després de demanar-ho en campanya- permetrà que governin els partits més votats a les comunitats i als ajuntaments.

“Per mi aquesta proposta no caduca, si l’accepta el PSOE jo estic en condicions de poder-ho parlar amb el PSOE a cada ajuntament, ciutat i comunitat autònoma on hi hagi una llista més votada”.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari