Colau anima la ciutadania a votar: “Barcelona es juga seguir endavant o retrocedir”

La candidata de BComú confia que hi hagi una abstenció baja

Ada Colau votant a La Sedeta (Blanca Blay, ACN)
Ada Colau votant a La Sedeta (Blanca Blay, ACN).

L’alcaldable de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha animat la ciutadania a exercir el seu dret a vot aquest diumenge. “Barcelona es juga seguir endavant o retrocedir en les seves polítiques”, ha destacat en declaracions als periodistes després de votar al centre cívic La Sedeta.

Colau espera que la gent vagi a votar “amb alegria”: “Està a les nostres mans decidir el futur de la nostra ciutat i la ciutat que deixem als nostres fills i futures generacions”. També ha admès que les eleccions estan “molt disputades” i ha apuntat que confia que no hi hagi una abstenció alta. “Seria una mala notícia”, ha afegit.

Segons ha explicat, la resta de la jornada electoral la seguirà amb els seus fills, la seva mare i les seves germanes, com fa habitualment quan hi ha una jornada electoral. Al vespre, Colau acudirà a La Paloma, on seguirà la nit electoral acompanyada del seu equip i de la candidatura.

(Visited 124 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari