La Policia Nacional intervé més de 1.200 quilos de cocaïna als ports de Barcelona i València

La investigació desarticula una organització internacional que transportava droga des d'Amèrica del Sud

Paquets de droga i diners comissats per la Policia Nacional

La Policia Nacional ha intervingut més de 1.200 quilos de cocaïna ocults en contenidors marítims als ports de Barcelona i València, ha desarticulat l’organització criminal internacional que traficava amb la droga i ha detingut el seu set membres.

Segons recull l’ACN, la investigació iniciada enguany va detectar el gener un primer enviament des de Colòmbia a Barcelona, declarat com a sacs de cola per a ceràmica, on la policia va trobar 1.003 paquets de cocaïna que pesaven 1.124 quilos en brut. I el març, els agents van interceptar un altre enviament des de l’Equador a València amb 130 paquets amb un pes brut de 143 quilos.

A més de la confiscació de la droga i les detencions, la Policia Nacional va practicar dos escorcolls i va intervenir 80.000 euros en efectiu, 3 vehicles i 9 telèfons mòbils, alguns dels quals amb comunicacions encriptades.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari