Els comuns focalitzen tots els seus esforços en Barcelona

Ada Colau és la candidata de Barcelona en Comú a la reelecció aquest proper 28-M. I, indiscutiblement, és la líder dels comuns a tot Catalunya. Però aquesta campanya de les eleccions municipals estan deixant més que clar que, tot i tenir prop de 200 llistes locals, el més important per a la formació és que Colau guanyi i pugui mantenir la vara de comandament de la capital de Catalunya.

I és que el propi partit té molt clar que quan la candidata de Barcelona necessita tota l’atenció mediàtica perquè presenta alguna cosa que interessa difondre o té un acte que consideren important, els comuns es posen al seu servei i cap input mediàtic apareix en escena per por a fer-hi ombra. De fet, fonts de la cúpula de Catalunya en Comú admeten que si la campanya de Colau hagués anat pitjor, haurien redoblat esforços per a centrar tota l’atenció en Barcelona. En aquesta campanya de les municipals, per als comuns, existeixen Ada Colau, Barcelona i poca cosa més. La primera part de la campanya, però, s’ha d’admetre que malament no els hi ha anat la tàctica, Ada Colau està sortint bastant ben parada.

(Visited 92 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari