Les VTC tradicionals veuen risc d’abocar el sector a la desaparició

Gran Turisme de Catalunya demana una reglamentació "coherent, senzilla i fàcil de fer complir"

L’Associació VTC (vehicles de turisme amb conductor)- Gran Turisme de Catalunya ha reiterat que l’administració no pot regular el sector com les plataformes o com els taxis. “Són models de negoci molt diferenciats i no voler veure-ho així és abocar-nos a la desaparició i al consegüent perjudici econòmic del país”, assenyala l’entitat en un comunicat.

El sector, que representa més de 500 autoritzacions, demana “claredat en els objectius i en una reglamentació coherent, senzilla i fàcil de fer complir”. L’Associació VTC- Gran Turisme de Catalunya afegeix que mentre “a les portes de l’estiu” la ciutat atrau congressos, fires, concerts, creuers i nous hotels, entre d’altres, l’administració no ofereix facilitats per oferir serveis com els de vehicles de lloguer amb conductor.

L’entitat manifesta que “no pot ser que, per no saber regular a les Plataformes, tinguem al sector Tradicional en procés d’extinció”, en què es reivindica com a integrant de la cadena “transport-hostaleria/Restauració-Congrés-Creuers-transport” i fa una crida a administracions i gremis turístics a anar “tots a una”.

A principis de febrer, el sector ja es va mobilitzar en una marxa lenta per Barcelona per denunciar que el darrer decret de la Generalitat que regulava les VTC de plataformes com Cabify i Bolt provocava una “paralització” de més del 75% de la flota tradicional.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari