Per quina raó ERC ha fet dos tipus de cartells a Sabadell?

El candidat a l’alcaldia de Sabadell per ERC, Gabriel Fernández, nascut a Montevideo (Uruguai), té una obsessió molt clara que no amaga: convertir-se en el proper alcalde de Sabadell a qualsevol preu. Per això, ha aconseguit incorporar a la seva llista membres d’EUiA, expulsats de Podem que van muntar un partit propi (Ara Sabadell), una exregidora de Convergència i del PDECat i fins i tot un membre de Frente Obrero. Una transversalitat de la qual se sent orgullós un Gabriel Fernández que ha recollit també el suport d’alguns membres de la comunitat llatina a la ciutat vallesana.

És fàcil trobar Gabriel Fernández en algun mercat ambulant de barri repartint propaganda electoral, parlant en castellà allà i català en barris de majoria independentista. Sabedor de la seva capacitat camaleònica, o directament per vergonya, ha editat dos cartells diferents. En un es presenta sol i està col·locat a barris de majoria castellanoparlant, mentre que a barris com el centre, la Creu Alta, Gràcia i Eixample, apareix en un altre, amb l’expresidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell. Destaca també que en el que apareix sol, no hi ha cap referència a ERC ni al seu pacte amb EUiA i no porta el llaç groc a la jaqueta. Al que està amb Carme Forcadell, tot el contrari, llaç groc inclòs.

Hi ha més coses. El míting central de la campanya es va fer a la plaça de la Creu Alta, on Gabriel Fernández va intervenir amb Carme Forcadell i Oriol Junqueras. L’acte esdevingué una reivindicació de la República i de la independència, amb profusió de banderes estelades. Mentrestant, als barris perifèrics, Fernández es passeja sol o acompanyat d’algun integrant de la llista i sense simbologia independentista.

(Visited 88 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari