A Junts x Cat no volen que se’ls recordi el passat de CiU

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, es retira i no repeteix al capdavant de la llista de Junts. Però en el primer míting de la campanya, i amb la plana major de Junts a primera fila, va patir un ‘lapsus’ que el va portar a vincular Junts per Reus amb Convergència i Unió, una fórmula que no agrada gent a la cúpula del partit.

I és que Pellicer, mentre feia una crida a la participació durant el míting, va dir que “a Reus ha de guanyar, evidentment, Convergència i Unió”; una frase que va veure’s obligat a corregir d’immediat i que va arrencar rialles –entre còmplices i nervioses- entre els assistents a l’acte. “Sort en té que no es torna a presentar i no se les haurà de veure amb els de Junts de nou”, deia bromejant un dels col·laboradors de l’alcalde, que a més és a la llista de Junts “com a independent”.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari