Trias promet fidelitat al govern d’Aragonès

L'alcaldable de Junts afirma que té bona relació amb ERC i no veu difícil tancar acords amb Maragall

Xavier Trias, durant un acte de campanya a Nou Barris

El candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha mostrat la seva predisposició a entendre’s amb ERC quan ha manifestat, en una roda de premsa de l’Agència Catalana de Notícies (ACN), que un alcalde “ha de ser fidel al Govern de la Generalitat, no pot ser que hi estigui en contra”.

A més d’expressar aquest compromís públic de fidelitat cap al president Pere Aragonès, Trias ha assegurat que té bona relació amb ERC i ha dit que tancar “acords amb [Ernest] Maragall no hauria de ser difícil”.

De fet, ha afegit que si l’alcaldable d’ERC “treu un bon resultat, intentaré col·laborar ell al màxim”, per bé que també ha indicat que comparteix amb l’aspirant del PSC, Jaume Collboni, “un model de societat des del punt de vista econòmic”.

A Collboni, això sí, li ha retret “les maneres de fer”, en referència al fet que l’alcaldable socialista hagi governat amb Ada Colau, de qui ha dit que “en molts casos” està en contra de l’activitat econòmica.

Quan encara rumiava la possibilitat de presentar-se a les eleccions municipals d’enguany, el passat mes d’octubre, Trias ja va avançar que posaria com a condició per ser alcaldable “que no ens barallem”, referint-se tant a un enfrontament intern a Junts com a un de Junts amb ERC. “Jo no vull barallar-me amb Esquerra Republicana”, va reiterar.

(Visited 10 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari