Collboni promet un xec de 1.500 euros per l’emancipació juvenil per a comprar mobles

Els diners només es podrien gastar en el petit comerç de la ciutat i ajudaria a "dinamitzar-lo"

El ministre d'Afers Exteriors, José Manuel Albares, i Jaume Collboni, alcaldable del PSC a Barcelona (Sílvia Jardí, ACN)
El ministre d'Afers Exteriors, José Manuel Albares, i Jaume Collboni, alcaldable del PSC a Barcelona (Sílvia Jardí, ACN).

L’alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, ha promès un xec de 1.500 euros destinat a comprar mobles per facilitar l’emancipació juvenil. En un acte acompanyat pel ministre d’Afers Exteriors, José Manuel Albares, el candidat s’ha compromès a frenar la “sagnia” de joves que es veuen empesos a marxar de la ciutat per poder-se emancipar tot i tenir una feina estable.

Aquest xec només es podrà gastar en el petit comerç de mobles i ha de servir per a “dinamitzar-lo”. Collboni, que ha reivindicat la nova llei d’habitatge, va anunciar fa uns mesos el Pla 500 per bonificar el lloguer de joves fins a 500 euros. L’ajut aniria dirigit als menors de 30 anys, que lloguin un pis per primera vegada i tinguin un contracte de tres mesos d’antiguitat.

La mesura complementa el Pla 500, que vol augmentar el parc de lloguer assequible a la ciutat a través d’ajuts als petits propietaris, perquè posin els seus pisos en oferta a preus accessibles per a joves i famílies de menys de 35 anys que estiguin a la llista d’espera de la borsa de lloguer d’habitatge de Barcelona.

(Visited 9 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari