Sirera denunciarà l’Ajuntament de Barcelona per la “inacció” de la Guàrdia Urbana als conflictes per les okupacions a la Bonanova

El candidat del PP culpa Colau, Collboni i Trias de la "permissivitat" amb els okupes

Daniel Sirera, alcaldable del PP a Barcelona (Laura Fíguls, ACN)
Daniel Sirera, alcaldable del PP a Barcelona (Laura Fíguls, ACN).

El candidat del PP a Barcelona, Daniel Sirera, ha anunciat que denunciarà l’Ajuntament de la capital catalana al jutjat de guàrdia per la “inacció” de la Guàrdia Urbana durant les manifestacions a la Bonanova en relació amb els habitatges okupats El Kubo i la Ruïna. En un acte precisament a aquest barri, Sirera ha assegurat que els agents tenien “ordres” del govern municipal de “no actuar contra els violents”. En aquesta línia, ha assegurat que els okupes van “disparar balins” i “soldar tanques per fer barricades” davant la “permissivitat” de les autoritats del consistori. El PP està estudiant el format i el contingut de la denúncia, que preveu registrar la setmana vinent.

Sirera ha avançat que acudirà als tribunals “cada vegada” que el govern municipal “doni instruccions a la Guàrdia Urbana de no actuar contra accions delictives”. L’alcaldable ha denunciat la “permissivitat” amb els okupes i ha assenyalat Ada Colau, Jaume Collboni i Xavier Trias com a “corresponsables que Barcelona sigui una ciutat ‘friendly’ amb els okupes”. A més, ha acusat Colau i Collboni d’haver convertit Barcelona “en un parc temàtic”.

Algunes de les mesures que proposa el PP a Barcelona són la instal·lació de més càmeres de seguretat, augmentar el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana i donar-los més material. També volen modificar els informes d’arrelament perquè siguin negatius en casos de sancions per incivisme i reincidència. L’objectiu és, segons ha dit, “es pugui expulsar d’Espanya qui sigui al país de manera il·legal i incompleixi les ordenances”.

(Visited 14 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari