Més d’una quarantena de ferits lleus a Badalona a la Cremada del Dimoni a causa del vent

La celebració va concentrar 100.000 de persones a la Rambla, el passeig Marítim i a la platja

Diables de Badalona

La nit de la Cremada del Dimoni a Badalona ha deixat més d’una quarantena de ferits lleus pels focs artificials i les guspires de la mateixa crema. Segons ha informat l’ajuntament, mentre s’estava celebrant el piromusical aquest dimecres, la carcassa d’un coet dels focs artificials va caure sobre una part del públic situat a la Rambla a causa del vent de llevant que bufava en aquell moment.

Catorze persones van patir ferides lleus, de les quals una va ser traslladada en ambulància a un centre sanitari per ser atesa. També a causa del vent, les guspires del Dimoni que s’estava cremant van afectar de forma lleu una trentena de persones i dues palmeres de la Rambla.

La celebració de la Cremada del Dimoni i el Piromusical va concentrar 100.000 persones a la Rambla, al passeig Marítim i a la platja de la ciutat. Els concerts que van celebrar-se al passeig Marítim van aplegar 50.000 persones, sense que s’hagin registrat incidents destacats més enllà de diverses assistències derivades pel consum excessiu d’alcohol.

(Visited 12 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari