La Guàrdia Civil cerca proves d’excés de contaminació a la incineradora de Sant Adrià

La intervenció correspon a la causa en la qual s'investiga per delicte ecològic el president de Tersa i regidor de Barcelona Eloi Badia

Incineradora de Tersa, a Sant Adrià de Besòs

Foto: ACN, Blanca Blay

Agents del Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil (Seprona) han iniciat a primera hora del matí d’aquest dimecres un escorcoll a les instal·lacions de la incineradora pública de Tersa a Sant Adrià de Besòs a la recerca de proves d’irregularitats causants d’emissions contaminants que hagin excedit el límit legal.

Segons ha avançat El Periódico, el Seprona hi revisa els sistemes de control de les temperatures dels forns crematoris i el funcionament de la planta, i també rastreja en arxius informàtics, dispositius electrònics i documents en paper dades d’interès per a la investigació.

El passat mes d’abril, l’Audiència de Barcelona va estimar un recurs perquè el cos policial efectués aquest escorcoll, que correspon a la causa en la qual s’investiga per la presumpta comissió d’un delicte ecològic el president de Tersa i regidor d’Emergència Climàtica de Barcelona, Eloi Badia, i el cap d’explotació de la instal·lació.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari