ERC pressiona Junts per la llei d’habitatge: “Deixin de dir que no als drets de la ciutadania”

Es defensa de les crítiques que apunten que els republicans donen suport a totes les lleis del PSOE

Marta Vilalta, portaveu d'ERC

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha demanat a Junts que deixi de dir ‘no’ als drets i interessos de la ciutadania amb les seves votacions a Madrid. Durant la roda de premsa d’aquest dilluns a la seu d’ERC, Vilalta ha argumentat que el seu partit ha dit ‘no’ a les lleis “nefastes” per Catalunya: “Quan fa falta presentem les esmenes de retorn necessàries”, tal com preveu fer el partit aquesta tarda amb la llei de Famílies.

Així mateix, ha afegit que, quan és necessari, ERC es posa “al costat” de la ciutadania. “Demanem que la resta de partits deixin de dir ‘no’ als drets i interessos de la ciutadania, com massa vegades hem vist que fa Junts”, ha conclòs Vilalta.

Vilalta també ha carregat contra el PSC, el PSOE i el president espanyol, Pedro Sánchez, sobre la llei espanyola d’Habitatge. La portaveu d’ERC considera que els socialistes volen “fer negoci” amb l’emergència habitacional i els drets de la ciutadania.

“El PSC actua més per emergència electoral que per emergència habitacional”. Per això, ha dit, els socialistes fan “anuncis fake”. En aquesta línia, Vilalta ha conclòs que amb Rodalies, Adif i la gestió de l’aigua, PSC i PSOE “continuen sent desastre” i actuen amb “deixadesa”.

(Visited 17 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari