Com ha interpretat Joan Canadell la decisió de Carla Simón de no anar a les llistes de Junts?

El diputat de JxCat Joan Canadell en una atenció a l'ACN al Parlament (ACN, Sara Escalera)

L’expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona i actual diputat de Junts per Catalunya al Parlament, Joan Canadell, ha fet la seva propia interpretació de la decisió de la directora de cinema Carla Simón de no anar a les llistes de Junts com a independent a les Planes d’Hostoles (Garrotxa). Simón ha anunciat aquest dilluns en un comunicat la seva renúncia, en el qual ha aclarit que “no soc de Junts” i que no comparteix “la seva opció política ni la majoria de les seves idees”, i ha lamentat “la lectura descontextualitzada” que s’ha fet de la seva participació en la política municipal del seu poble.

Malgrat aquestes explicacions, Canadell, qui ha considerat “una pena” el cas de la directora del film Alcarràs, ha assenyalat l’Estat espanyol com a responsable de la decisió de Simón: “Que una artista reconeguda internacionalment no pugui prendre una opció política lliurement, això ens allunya del que hauria de ser la normalitat política. Mentre siguem a l’Estat espanyol no podrem ser un país normal…“, ha publicat a Twitter el diputat de Junts.

Diversos usuaris de la xarxa social han criticat la piulada de Canadell i li han recordat que la directora de cinema ha justificat la seva decisió de retirar-se de la llista de Junts perquè no comparteix els ideals de la formació. Altres han destacat que, després de l’anunci de Simón, cinc regidors del partit del municipi han dimitit en bloc, deixant el govern de les Planes d’Hostoles amb tres dels nou membres que tenia.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Com ha interpretat Joan Canadell la decisió de Carla Simón de no anar a les llistes de Junts?”

Feu un comentari