Ponsatí no compareixerà davant Llarena: “Tinc altres coses a fer”

Ha criticat que el dia que la van detenir els Mossos d'Esquadra van practicar una detenció il·legal

Clara Ponsatí, exconsellera i eurodiputada de Junts (ACN)
Clara Ponsatí, exconsellera i eurodiputada de Junts (ACN).

L’exconsellera i eurodiputada de Junts Clara Ponsatí ha anunciat no compareixerà davant el jutge del Tribunal Suprem (TS) Pablo Llarena, que l’ha citat a declarar el 24 d’abril com a investigada per l’1-O: “Tinc altres coses a fer aquests mateixos dies”.

En una entrevista a 8tv ha explicat que ha enviat al comitè jurídic del Parlament Europeu una demanda d’empara i ha afirmat que això és motiu per paralitzar la cita amb Llarena: “En el moment que un cas entra a discussió en aquest comitè s’entén que el procediment hauria d’estar suspès”.

Ha criticat que el dia que li van detenir els Mossos d’Esquadra van practicar una detenció il·legal i ha considerat que “no va ser un accident. Va ser una operació que estava clarament organitzada“. Ponsatí, que tornava al país després de cinc anys d’exili, va ser arrestada després d’una roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Barcelona en què va denunciar la vulneració sistemàtica de drets fonamentals dels catalans. Un agent de paisà li va demanar que l’acompanyés quan es dirigia a l’oficina dels eurodiputats de Junts al Born.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari