La Germandat del Rocío de Barcelona insta TV3 a disculpar-se pel gag de la Verge

Consideren que "sobrepassa" els límits de la llibertat d'expressió i exigeixen mesures perquè no es repeteixi

Gag a TV3 sobre la Verge del Rocío

La Germandat de Nostra Senyora del Rocío de Barcelona insta TV3 a disculpar-se públicament pel gag sobre la Verge del Rocío al programa Està passant. En un missatge difós a Instagram, consideren que el gag és una “mofa” i una “ofensa” al seu sentiment religiós i a tot el món rociero, representat amb “orgull i màxim respecte” per aquesta germandat a Catalunya.

Per tot plegat, insten TV3 a demanar disculpes i prendre mesures perquè no es repeteixin actes que “sobrepassen els límits de la llibertat d’expressió”. En el missatge, l’associació recorda que té més de 50 anys d’història a la ciutat de Barcelona i deixa clar el seu rebuig i condemna al Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i al programa Està passant del 4 d’abril passat.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari