Els taxistes preparen noves protestes a l’aeroport del Prat contra els conductors “pirata”

El sector preveu fer una acció "sorpresa" al vestíbul de la T1 i una marxa lenta entre terminals

  Tito Álvarez (ACN)
  Tito Álvarez (ACN)

  El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, ha anunciat aquest dimarts una nova tongada de protestes del sector per a la setmana que ve, aquest cop contra la presència de conductors “pirata” -aquells que no tenen llicència- a les terminals d’arribada de l’aeroport del Prat.

  Álvarez ha explicat que dilluns vinent duran a terme una acció “sorpresa”, amb una “invasió” a la T1 i una aturada del servei inclosa, entre deu del matí i dotze del migdia aproximadament; dimarts una “xiulada infernal” a la zona d’arribades durant 30 minuts cada dues hores; dimecres una marxa lenta entre la T1 i la T2; i dijous una nova “invasió” al vestíbul de la T1 i una assemblea per decidir si es continua amb les mobilitzacions al centre de la ciutat.

  El portaveu ha declarat que protesten per la manca de seguretat a l’aeroport. “Hem fet fora més de 45 “pirates” que operaven a la terminal 1 diàriament. Hem fet un càlcul de les hores que treballaven els torns que feien, els cotxes que tenien… i ens hem adonat que ens estaven robant, cada dia, de 800 a 1000 serveis que s’estaven perdent dels taxistes que són a les zones d’espera de l’aeroport. Són moltíssims diners” ha reblat Álvarez.

  (Visited 33 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari