Detingut un home per una agressió homòfoba amb navalla a Barcelona

L'arrestat va insultar les víctimes i va amenaçar les amb una arma blanca mentre passejaven per l'Eixample

Quatre noies d'esquenes amb la bandera LGTBI durant la rua del Pride de Barcelona (ACN)

Els Mossos d’Esquadra han detingut a la capital catalana un home que hauria comès una agressió homòfoba contra una parella d’homes a l’Eixample de Barcelona, segons han informat fonts policials. Els fets van passar el 19 de març, quan l’arrestat hauria increpat les víctimes mentre passejaven per un carrer cèntric de Barcelona i les hauria insultat i amenaçat amb una navalla.

El detingut, que no té antecedents policials, ha pogut ser identificat gràcies a imatges enregistrades a través de telèfons mòbils i també mitjançant les aportacions que han fet diversos testimonis.

Segons dades de l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH), el 2022 van registrar-se un total de 102 incidències per LGTBI-fòbia a Barcelona, una xifra que queda lluny de les 184 registrades el 2021. Tot i això, assenyala l’OCH, les agressions són més violentes i les físiques van augmentar un 20,4% l’any passat. De fet, el 2022 va ser el primer any en què les agressions físiques van liderar les discriminacions situant-se per davant de les agressions verbals.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari