Quin exconseller d’ERC critica el retorn de Clara Ponsatí?

Clara Ponsatí

Josep Huguet, exconseller de la Generalitat entre els anys 2004 i 2010, i una de les veus d’ERC més contundents contra Junts i figures independentistes de la línia dura, ha carregat aquest dimarts a Twitter contra el retorn a Catalunya de Clara Ponsatí, la que va ser consellera d’Ensenyament el 2017.

Com a reacció a les declaracions amb què Ponsatí ha expressat que no pretenia pactar amb l’Estat i ha criticat “la passivitat de les institucions catalanes”, Huguet ha recordat que, arran de la reforma del Codi Penal que ha eliminat el delicte de sedició -pel qual Ponsatí va ser processada inicialment-, a partir de la qual es va reformular l’acusació, l’exconsellera torna “ara que ja no anirà a la presó”.

“Fent-se la valenta des del simbolisme fake, ha afegit, un comentari que ha indignat un grapat d’estrelles del procés, com l’exregidor d’ERC a Sant Joan de Vilatorrada, exdirigent de l’ANC i pallasso Jordi Pesarrodona, que li ha dit: “Quina vergonya de comentari, Josep. Ai la memòria, si torna!”

Més dur encara ha estat el també exdirigent de l’ANC i Súmate, i exdiputat de la CUP, Antonio Baños: “Ets un merda, Huguet”.

“Molt brut per la teva part”, ha conclòs l’exvicepresident del FC Barcelona Alfons Godall, exponent de l’independentisme dur. Per la seva part, l’economista Xavier Sala-i-Martin ha piulat: “Mare de Déu, senyor! Cada dia més baix, Josep, cada dia més baix”.

En la mateixa línia, la columnista Pilar Rahola, molt propera al pinyol de Waterloo encapçalat per Carles Puigdemont, ha dit del comentari d’Huguet que “Quan creus que no poden caure més baix, se superen”.

“Opinió d’un dels ideòlegs d’ERC… Així anem”, ha valorat el diputat de Junts Joan Canadell. “Des de la discrepància estratègica, un exconseller hauria de tenir una mica més de respecte envers una exconsellera. Ets molt poc honorable Sr. Josep Huguet”, ha considerat l’exvicepresident de la Generalitat Jordi Puigneró.

(Visited 270 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari