Illa reclama a Aragonès que aprofiti la crisi per la sequera per donar “un cop de timó”

El lider del PSC assegura que els socialistes aniran amb "ànim de col·laborar" a la cimera de l'aigua

El líder del PSC, Salvador Illa, ha demanat al govern català que aprofiti la crisi per la sequera per donar “un cop de timó”. “Si amb la sequera aconseguim que es reorienti la política catalana, nosaltres estenem la mà“, ha assegurat durant la inauguració de la Convenció Municipal dels socialistes.

Salvador Illa ha remarcat que cal “un cop de volant” a l’executiu i ha retret que l’executiu de Pere Aragonès no pacti ni consensuï mesures amb partits de l’oposició. En aquesta línia, ha lamentat que no es consensués abans la cimera de l’aigua, que s’assabentessin pels mitjans de comunicació del decret de reestructuració dels Mossos d’Esquadra o que setmanes després del ciberatac a l’Hospital Clínic desconeguin si s’han restablert tots els serveis.

Illa ha recordat que per aquest divendres es preveu celebrar la cimera per la sequera i ha assegurat que els socialistes hi aniran amb “bona predisposició” i “ànim de col·laborar”.

El líder del PSC ha criticat, però, que al decret del govern català que el Parlament va convalidar al darrer ple s’hi inclogui sancions als ajuntaments que no compleixin la normativa. “S’ha de passar d’una política de fiscalització a una de col·laboració; anem malament per aquest camí”, ha advertit. Illa ha insistit que els ajuntaments no poden ser “l’ase dels cops”.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari