Els Mossos investiguen un apunyalament en una baralla de matinada al Poble-sec

La víctima està hospitalitzada i, de moment, no hi ha detinguts

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’apunyalament d’un home davant un bar al carrer Blasco de Garay, al barri del Poble-sec de Barcelona. Segons ha avançat Elcaso.cat i ha confirmat el Tot Barcelona, hi ha hagut una baralla al voltant de les tres de la matinada que ha acabat amb una persona ferida per arma blanca.

Els agents estan treballant per determinar qui és l’autor de l’agressió, però de moment no hi ha detinguts. Tot indica que la víctima, que té antecedents, s’ha aproximat al bar i, per causes que es desconeixen, s’ha enfrontat a un grup d’homes que ha respost de forma violenta. Els Mossos intenten esbrinar si els fets estan relacionats amb una temptativa de robatori o el tràfic de drogues.

Tanmateix, no serà fàcil avançar en la investigació. No quedava ningú al bar quan la policia va arribar. A més, el propietari del local assegura que no ha vist res, i no hi ha càmeres de seguretat al lloc on s’han produït els fets. La víctima està hospitalitzada, però es troba estable i no es tem per la seva vida.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari