La mà dreta de Puigdemont carrega contra la visita d’Aragonès a Colòmbia

Alay critica que el president de la Generalitat accepti que el rebin acompanyat d'un membre de l'ambaixada espanyola i amb una senyera al costat d'una 'rojigualda' més gran

Trobada de Pere Aragonès a Colòmbia

Foto: Ambaixada espanyola a Colòmbia

Josep Lluís Alay, el cap de l’oficina de l’expresident català Carles Puigdemont, ha criticat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, per haver acceptat el tractament protocol·lari que ha rebut en el seu recent viatge a Bogotà.

“Mai pots acceptar una reunió com aquesta. Tot l’acompanyament protocol·lari és manifestament hostil. Hi perdem tots”, ha escrit Alay a Twitter per comentar una foto que mostra Aragonès, la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, i un representant de l’ambaixada espanyola a Bogotà, al voltant d’una taula on hi ha una senyera més petita que les banderes d’Espanya i de Colòmbia.

A més, Alay ha ironitzat sobre l’anunci de la visita d’Aragonès, publicat per l’ambaixada espanyola a Colòmbia, indicant que “a nosaltres no ens fan mai aquestes rebudes”. La foto comentada per Alay ha estat distribuïda per l’ambaixador Joaquín de Arístegui, juntament amb una altra on ell mateix apareix amb Aragonès.

En canvi, el president Aragonès, la consellera Serret, i el Departament d’Acció Exterior i Unió Europea han difós a Twitter una foto semblant de la mateixa reunió que inclou Serret, però que deixa fora les banderes espanyola i catalana i el representant de l’ambaixada espanyola a Bogotà. Els perfils oficials d’Aragonès, Serret i Acció Exterior tampoc han distribuït altres imatges que evidencien la presència de representants de l’Estat central.

(Visited 151 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari