Un ferit crític, un altre greu i 21 lleus en un incendi a Salt

Dos d'ells s'han llançat quan intentaven fugir del foc

Incendi a Salt (Bombers de la Generalitat)
Incendi a Salt (Bombers de la Generalitat).

23 persones han patit ferides i han estat atesos pels serveis d’emergència després de l’incendi a un bloc de cases de cinc pisos al passatge de Roger de Llúria de Salt avui, diumenge 5 de març. Un dels ferits està en estat crític, un greu i un altre menys greu.

Dos d’ells s’han llançat al buit quan intentaven fugir del foc. Els bombers de la Generalitat han rebut a les 08:12 hores l’avís de l’incendi, originat al primer pis de la finca.

20 persones van sofrir inhalació de fum i crisis nervioses i han estat donats d’alta allà mateix. Els tres ferits més greus han estat traslladats als hospitals de Santa Caterina i Trueta. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat vuit unitats per atendre els afectats.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari