Investigat un tinent general de la Guàrdia Civil per suposats contractes irregulars vinculats al cas Mediador

Dues empreses que suposadament estan implicades en les obres irregulars pertanyen a Ángel Ramón Tejera de Lleó, àlies Mon

Jorge Fernández Dïaz, exministro del Interior, premió al teniente general Pedro Vázquez Jarava en el año 2014 (Guardia Civil)
Jorge Fernández Dïaz, exministro del Interior, premió al teniente general Pedro Vázquez Jarava en el año 2014 (Guardia Civil).

El tinent general de la Guàrdia Civil Pedro Vázquez Jarava, actualment en reserva i al capdavant de la Subdirecció General de Suport de la Guàrdia Civil, és un dels dos investigats en un cas de suposades contractacions sospitoses en reformes de casernes i una vinculació al cas Mediador, segons ha informat El Periódico de Catalunya. Una jutgessa de Madrid està investigant des de finals del 2021 a dos alts comandaments de la Guàrdia Civil i a dos empresaris.

Dues empreses que suposadament estan implicades en les obres irregulars pertanyen a Ángel Ramón Tejera de Lleó, àlies Mon, que ha estat relacionat amb el cas Mediador, que implica membres de la Guàrdia Civil i del PSOE. En la investigació s’està estudiant si les factures de les adjudicacions estaven inflades o si recorrien a alguna il·legalitat.

El departament d’Assumptes Interns de la Guàrdia Civil en el 2019 va iniciar les diligències penals a través del Jutjat d’Instrucció número 2 d’Àvila. Va ser remès posteriorment a Madrid, que revelava contractes obtinguts per les empreses Angrasurcor S.L. i Solocorcho S.L., de Tejera de Lleó.

(Visited 168 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari