Els juntaires miren de recol·locar-se

Una sortida del Govern pot resultar quasi traumàtic per a un conseller que porta molts anys dedicat a la política o que no ha fet res més a la seva vida laboral; i més encara si la sortida és forçada i no desitjada. A Junts ho saben molt bé, i per això han aprofitat les eleccions municipals per engegar una operació de recol·locació de molts dels seus exconsellers i ex-alts càrrecs del Govern que s’han quedat sense cadira per la seva rabieta amb ERC. Així, Gemma Geis (exconsellera d’Universitats) serà candidat a l’alcaldia de Girona; Violant Cervera (Drets Socials) ho serà a la de Lleida; Meritxell Budó optarà a ser batllessa de La Garriga; i Victòria Alsina, Neus Munté i Damià Calvet formaran part de la llista de Xavier Trias a Barcelona.

L’exvicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, va intentar ser el candidat de Junts a l’alcaldia de Sant Cugat del Vallès, on ja havia estat tinent d’alcalde. Però el partit ja té cap de llista i no el vol canviar; i ara ell intenta formar part de la seva llista per a que, si Junts tingués la possibilitat de governar a la Diputació de Barcelona, ser el candidat de la formació a presidir o vicepresidir l’ens supramunicipal.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari