Un ministre d’Israel preveu que la relació amb Barcelona continuï i millori

La presidenta de la Comunitat Israelita de Barcelona diu que no ha rebut resposta a les cartes enviades a l'ajuntament després que Colau suspengués l'agermanament amb Tel-Aviv

Nir Barkat

El ministre d’Economia i Indústria d’Israel, Nir Barkat, s’ha mostrat convençut aquest dimarts que la relació entre el seu país i Barcelona “no només continuarà, sinó que florirà i millorarà”, després que l’alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, decidís suspendre l’agermanament amb Tel-Aviv i que el ple del consistori la instés a restablir-lo.

Barakat, de visita a Barcelona per assistir al Mobile World Congress (MWC), ha assegurat, després d’una trobada amb nens jueus a la Sinagoga de la Comunitat Israelita de Barcelona, que a Israel “li agrada Espanya i Barcelona” i que la decisió de Colau no ha fet malbé les relacions amb la capital catalana.

“Al contrari. Estem aquí per fer més feina i compartir amb la gent de Catalunya i Barcelona el que ens agraden i volem treballar més amb ells”, ha manifestat.

Per la seva part, la presidenta de la Comunitat Israelita de Barcelona, Dalia Levinsohn, ha dit que no ha rebut resposta a cap de les tres cartes que ha enviat a l’Ajuntament de Barcelona després de la suspensió de l’agermanament amb Tel-Aviv.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari