Feijóo recolza ara que la justícia investigui l’Operació Catalunya

El president del Partit Popular afirma a Barcelona que "s'aclareixi el que s'hagi d'aclarir"

Alberto Núñez-Feijóo, president del Partit Popular (PP)
Alberto Núñez-Feijóo, president del Partit Popular (PP).

El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, ha donat suport aquest dimarts, durant la visita a Barcelona, al Mobile World Congress 2023, que s’investigui l’operació Catalunya als tribunals. “Que s’investigui el que s’hagi d’investigar i s’aclareixi el que s’hagi d’aclarir”, ha assenyalat el dirigent popular davant dels mitjans de comunicació.

“Jo crec que els partits han de ser molt coherents i, de la mateixa manera que jo critico l’actuació del PSOE, per part del nostre partit que surti el que hagi de sortir, que s’investigui el que cal investigar i que s’aclareixi el que s’hagi d’aclarir”, ha destacat el president del PP, acompanyat del candidat de la seva formació a la capital catalana als propers comicis municipals, Daniel Sirera.

Un jutjat de Madrid ha admès a tràmit una querella de l’expresident del Barça Sandro Rosell contra diverses persones presumptament implicades en aquesta Operació Catalunya. És el primer cop que la justícia espanyola investiga delictes d’organització criminal, falsedat en document oficial, denúncia falsa, detenció il·legal i malversació de fons públics vinculats a aquest afer, ja que bona part de les suposades feines s’haurien pagat amb càrrec als fons reservats del Ministeri de l’Interior.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari