A qui reclama Josep Costa que dimiteixi?

Josep Costa
Josep Costa

L’exvicepresident del Parlament Josep Costa, referent de Junts des de fora del partit, ha plantat un nou i polèmic enigma a la xarxa aquest cap de setmana, just quan sembla que s’havia esvaït l’anterior, trepitjant de passada algun ull de poll.

La setmana passada, Costa va afirmar que “cada vegada és més evident que mentre en públic es parla del retorn del president Puigdemont, n’hi ha que en privat preparen la tornada del president Mas“.

Llavors no va aclarir qui seria l’executor d’aquesta jugada política, però passats els dies sembla que es podia referir al que s’estaria covant en trobades com la calçotada que van compartir aquest cap de setmana els expresidents Jordi Pujol i Artur Mas, amb els representants de Junts Jordi Turull, Joan Canadell i Míriam Nogueras, una imatge de la qual va difondre la columnista independentista de referència Pilar Rahola.

Costa, també a través de Twitter, ha criticat que “Uns dinen amb en Pujol i els altres sopen amb el Borbó. Però no, no aconseguiran que oblidem l’1-O. Independència o dimissió“.

L’exvicepresident del Parlament no especifica a qui exigeix que dimiteixi, si al president Pere Aragonès o les figures de Junts presents a la calçotada, però el missatge ha fet saltar tant Rahola com Canadell. La columnista, que ha qüestionat el sentit del comentari de Costa, ha respost el tuit defensant que “no té res a veure amb oblidar el Primer d’Octubre. Quina bestiesa!”.

“Ho dius per en Jordi Turull o per la Míriam Nogueras o per tota la gent independentista que hi havia? És un despropòsit”, ha conclòs Rahola, indignada i sense tenir clar a qui es demana que plegui.

Canadell, per la seva part, ha manifestat que “Potser la independència passarà per reforçar els espais que tenim clar que hem de tornar a fer un embat i vèncer el borbó. En tot cas, alguns seguim tenint clar el camí… Dividir no ens portarà enlloc… (sic)”, abans d’afegir que “no ens en sortirem pas dimitint… només lluitant al costat dels que tenen clar que cal seguir endavant ens en sortirem (sic)”.

(Visited 319 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari